Wieg bekleden

Wieg bekleden? Koop alle benodigdheden bij Stoffen & meer

U bent hier terecht gekomen omdat u op zoek bent naar mogelijkheden om uw wieg te bekleden. Dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Stoffen & meer in Werkendam zijn we namelijk van alle markten thuis. Hieronder leest u meer over de producten die wij aanbieden in onze leuke stoffenwinkel!

Wieg bekledenEen breed aanbod in stoffen

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod in stoffen, waarmee u uw eigen kleding of decoratie kunt maken. Maar ook wanneer u uw wieg opnieuw wilt bekleden, omdat u deze bijvoorbeeld niet meer zo mooi vindt, kunt u bij ons terecht. Dankzij ons ruime aanbod is er voor ieder wat wils en zult u zeker vinden wat u zoekt. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld dus een bezoekje aan onze winkel is altijd de moeite waard! U vindt bij ons al stoffen vanaf €3 per meter. Onze medewerkers staan tevens klaar om u te adviseren en te helpen bij eventuele naai- en breiproblemen. Snapt u het patroon bijvoorbeeld niet helemaal of kunt u even niet verder? Dan kunt u iedere dinsdagmiddag bij ons terecht voor hulp. Wij helpen u graag zodat u weer op weg kunt om dat mooie eindresultaat te bereiken.

Binnenkort openen wij onze webshop

Daarnaast treft u in onze winkel ook diverse fournituren aan, zoals ritsen, knopen, elastiek en diverse soorten vullingen. Ook voor breigaren en haakkatoen bent u bij ons in Werkendam aan het juiste adres. Woont u niet in de omgeving? Binnenkort verkopen wij al onze producten ook in onze webshop, zodat u vanuit huis direct aan de slag kunt met het bekleden van uw wieg of het maken van kleding.

   Contact opnemen     stoffenenmeer.nl

Website en marketing door: RealGen